Актуелности

27.01.2023.

Конференција ,,Нордијско – српско партнерство за зелено пословање и индустријске процесе“ 2. фебруара у Нишу

Под окриљем Нордијског савета министара, амбасаде Данске, Финске, Норвешке и Шведске у партнерству са Научно технолошким парком Ниш у четвртак, 2. фебруара 2023. године у НТП Ниш од 11.00 часова биће одржана конференцијуа ,,Нордијско – српско партнерство за зелено пословање и индустријске процесе.“

Предстојећа конференција је четврта и последња у серији догађаја, а организује се под покровитељством амбасаде Финске и у партнерству са Научно технолошким парком Ниш. Фокус конференције је на зеленом и одрживом пословању и на преношењу искустава како побољшати производне процесе, укључити принципе циркуларне економије, дигитализовати пословање и у исто време повећати продуктивност и ефикасност и трошити мање ресурса.

Нордијске земље већ низ година настоје да своја искуства и најбољу праксу пренесу и другима, а кроз две панел дискусије бићете у прилици да чујете више о Зеленој транзицији и трендовима – Нордијска искуства у локалне праксе, а више речи биће и на тему Зелено пословање – Финска искуства и локалне праксе.

Локација: НТП Ниш, Сала за конференције
Датум: 2. фебруар 2023. године
Време: 11.00

Назад