Догађаји

Стартап доручак: VC фондови и инвестиције

10.05.2022. 11.00 НТП Ниш

South Central Ventures је водећи регионални VC фонд са канцеларијама у Љубљани, Загребу, Београду и Скопљу који је од 2015. године када је кренуо са радом инвестирао у велики број регионалних стартапова, као и у неке од најперспективнијих српских тимова међу којима су Organostic, Alchemy, Workplus и други.

Тренутно им је на располагању нови фонд величине 70 милиона евра за финансирање стартапова и сцале-упова у Србији и широм Југоисточне Европе, где учествују институционални и приватни инвеститори – укључујући Европски инвестициони фонд (ЕИФ), Европску банку за обнову и развој (ЕБРД), Триглав осигурање и БТЦ. Поред тога, SC Ventures овога пута се може похвалити и рекордним бројем регионалних инвеситора, тј. успешних предузетника и пословних анђела који су допринели новом фонду. Почетни износи улагања почињу од 500.000 евра и могу достићи укупно до 5 милиона евра по компанији током читавог циклуса финансирања.

Јан Коблер, managinig партнер и Горан Стевановић, партнер у SC Ventures ће нам својом презентацијом појаснити мало овај модел финансирања и представити SC Ventures у смислу искуства, присуства на тржишту, неких претходних инвестиција, итд.

Придружите нам се на доручку! 

Назад