Догађаји

Стартап доручак: Од предузетничког подухвата до групе бизниса на примеру Инфостуд групе

08.04.2022. 10.00 НТП Ниш, ВИП Сала за састанке

За петак 08. април припремили смо вам Стартап доручак на коме ће нам гост бити оснивач Инфостуд групе, CEO & Co-Owner Бранимир Гајић!

Са оснивачем Инфостуда причаћемо о путу једне идеје која је кренула из „гараже“, а данас је то група од 6 бизниса у 3 области са 280 запослених на српском тржишту. Бранимир ће нам говорити о томе шта су то научили, који су највећи успеси и грешке, кроз које фазе је компанија прошла и колико је технологија утицала на њихов развој.

Бранимир Гајић је завршио Економски факултет у Суботици. Са петнаест година почео је да ради најпре као члан омладинске задруге, а током студирања радио је многе послове, од продаје телефона и осигурања, издавања локалних новина и држања вежбе студентима. Први посао био му је у ProCredit банци где је кренуо од места кредитног службеника и стигао до позиције регионалног директора за Војводину. За то време са сестром Браниславом Гајић Станојевић и партнером Стефаном Салом покренуо је и предузетнички пројекат, данас нашироко познат као “Инфостуд група”. Данас је то компанија која има 280 запослених и портфолио бизниса – од образовања и запослења, преко продаје аутомобила и некретнина, до осигурања.

Назад