Догађаји

Стартап доручак – Како окупити победнички Стартап тим

03.12.2021.

Саставити тим који ће донети успех сваком пројекту/стартапу није једноставан задатак и захтева низ неопходних корака за постављање и праћење таквог тима. НТП Ниш и IT Labs припремили су у петак 03. децембар Стартап доручак на коме ће тема бити Како окупити победнички Стартап тим.

Благој Кјупев из IT Labs-а, на основу свог дугогодишњег рада, поделио је са нама информације из својих искустава о могућим реалним сценаријима, који су то најчешћи проблеми који се јављају приликом формирања тимова, као и на који начин их превазићи.

Такође, представиће нам сјајан преглед целог процеса окупљања победничког Стартап тима – од идеје о састављању тима, па све до извршења пројекта, кроз примере добре праксе.

Благој Кјупев је главни директор за иновације компаније IT Labs и током своје професионалне каријере менторирао је велики број тимова на различитим активностима, подржавао мале компаније и стартап тимове, помагао у идентификацији слабих тачака и предлагао решења која су помогла у развоју тимова и предузећа. IT labs је основан 2005. године у Лос Анђелесу, а њихов основни циљ је окупљање тимова који поседују највише перформансе за развој софтвера. Истичу да су основне вредности њихове компаније: интегритет, изврсност, проактивност, иновација и брига за људе.

Назад