Догађаји

Кренуле пријаве за Универзум стартап акцелератор

03.11.2021.

За све који желе да њихова идеја експлодира на тржишту, позив за Универзум програм отворен је до 17. новембра.

Иако је домаћи стартап екосистем врло динамичан и пружа бројне прилике за развој, многи тимови не успевају да се изборе са различитим изазовима и њихова иновативна идеја не доспева до тржишта. Баш из овог разлога, како би тимовима пружили прилику да развију своје пословне прилике уз савремене алате и врхунске вештине, Универзитет у Београду и компанија Mozzart покренули су стартап акцелератор Универзум.

Универзум пружа едукативну, менторску и финансијску подршку, а састоји се из неколико пажљиво креираних делова. Захваљујући тиму Центра за трансфер технологије Универзитета у Београду у програму ће учествовати више од 40 искусних ментора и предавача из земље и иностранства. Од интензивне Bootcamp обуке, преко акцелератор фазе, програм води учеснике кроз даљи развој решења до финалног догађаја на коме треба да прикажу свој пун потенцијал инвеститорима и увере их да су спремни за инвестицију.

Поред тога, одабраним тимовима омогућено је и шест месеци бесплатног коришћења coworking простора у центру Београда, као и иницијална финансијска подршка у износу од 25.000 евра.

Након завршетка програма подршка не престаје, јер уласком у АЛУМНИ мрежу одабрани тимови добијају могућност коришћења различитих ресурса и контаката.

Сваки део Универзума је пажљиво осмишљен да тимовима пружи најбољу подршку, како би развили и реализовали своје иновативне пословне прилике и направили огроман искорак у освајању тржишта!

Све информације, укључујући и формулар за пријаву, налазе се на сајту www.univerzum.info.

Назад