Догађаји

Стартап доручак специјал: Еволуција финансија кроз крипто валуте

22.11.2023. 11:00 НТП Ниш, Моторола сала за састанке

Нови Стартап доручак специјал, заказујемо за среду 22. новембар од 11 часова, када ћемо причати о еволуцији финасија кроз крипто валуте!

Крипто валуте су реалност савремених финансија и пословања које и поред ефикасности и сигурности и даље изазивају одређено подозрење у делу пословне заједнице и јавности. О разлозима и заблудама оваквих уверења и тренутним перспективама овог тржишта код нас и у Европи, разговараћемо у оквиру новог Стартап доручак специјала са Марком Матановићем, COO и сувласником прве крипто мењачнице у Србији ECD.rs.

Као прва крипто мењачница у Србији, ECD.rs нуди решење чувања и преношења вредности кроз простор и време сигурније и ефикасније него што је то било могуће раније. Користећи природу биткоина и блокчејна ECD.rs омогућава једноставну куповину/продају крипто валута, сигурно чување и флексибилно и слободно располагање средствима. У преко 11 година пословања, услуге ове мењачнице је користило преко шездесет хиљада физичких лица и 250 правних лица, са више од двеста хиљада извршених трансакција.

О предавачу:

Марко Матановић је COO и сувласник прве крипто мењачнице у Србији ECD.rs, са лиценцом Народне банке Србије. Са својом компанијом, један је од оснивача прве мреже криптомата, и SBI (Serbian Blockchain Initiative). Компанија је оснивач првог крипто Wallet-а у Србији и прве мобилне крипто Wallet апликације.
Матановић је активни учесник кроз управљање и координацију у пројектима сарадње са глобалним крипто пројектима: Crypto Compare (од 2018 до данас) и Celsisus Network (2019-2021)
За присуство на догађају можете се пријавити ОВДЕ

Стартап доручак Специјал у партнерству реализују НТП Ниш и ЕУ инфо кутак Ниш, како би у Европској години пословних вештина покренули теме од важности за унапређење пословних вештина и јачање конкурентности компанија.

 

Назад