Догађаји

Стартап доручак: Циљ, ефикасно постављање и остваривање

05.08.2022.

Овој теми прилазимо из угла ефикасног mindseta, шта нас спречава, блокира, успорава, како да изградимо циљну структуру, ојачамо и постављамо све веће циљеве, трансформишемо блокаде у снаге, оснажимо позитивне аспекте, ускладимо се да бисмо на најбржи, најлакши и најбезбеднији начин остваривали циљеве.

У области пословних процеса Душка Игњатовић ради као консултант на увођењу и одржавању система управљања по ISO стандардима, сарађује са страним компанијама на истраживању тржишта и повезивању са произвођачима из Србије,а такодје је и ментор је у једном пословном инкубатору. Осим тога, члан је и подпредседник групе у међународној пословној мрежи BNI.

Њена специјалност су унапређења пословања кроз структуирање и системска решења у областима:

  • људских ресурса – подешавање и оптимизација менталних процеса и стратегија и комуникације (са тимовима и појединцима),
  • пословних процеса и
  • пословног простора.

Циљ који јој је императив су резултати које клијенти добијају, а консултантинг, менторинг и коучинг су начини на које то ефикасно постиже у сарадњи и синергији са њима.

Ми смо запамтили да инспиративан циљ и широка перцепција дају јасноћу, јасноћа и прецизан фокус мотивацију, мотивација даје флексибилност и спремност на тестове, а сва ова стања су стања које сами можемо да изградимо!

Послушајте овај разговор и сазнајте на који начин промена стратегије и дефинисана циљна структура могу довести до жељених резултата.

YouTube канал НТП Ниш

Назад