Догађаји

Радионица „Фокус група за утврђивање капацитета људских ресурса организација за подршку пословању“

22.12.2022. 12:00ч Научно-технолошки парк Ниш

У уторак, 27. децембра, одржаће се радионица „Фокус група за утврђивање капацитета људских ресурса организација за подршку пословању“ у оквиру пројекта „Отпорни и стабилни стартапови као покретач регионалног развоја“ који Стартап центар Ниш реализује у партнерству са Градом Нишом.

Радионици ће присуствовати представници различитих организација из Ниша, али и градова Региона Јужне и Источне Србије, Шумадије и Западне Србије.

Циљ ове радионице је да се укаже на капацитет ресурса неопходних за подршку технолошког предузетништва на локалу, али и проблеме који утичу на конкурентност српске привреде.

Пројекат „Отпорни и стабилни стартапови као покретач регионалног развоја“ пружа помоћ у развоју и стварању већег броја квалитетнијих технолошких стартапова, успостављању мреже подршке технолошких стартап компанија, тимова, spinoff-а и компанија које се повећавају, и побољшању имиџа стартап екосистема и културе стартап предузетништва.

Ова фокус група биће прилика да се потегну важна питања и заједнички ради на проналажењу најбољих решења за изазове са којима се сусреће стартап предузетништво у различитим локалним заједницама.

Пројекат Стартап центра Ниш финансира Европска унија у партнерству са Владом Републике Србије преко програма EUPRO+.

Назад