Догађаји

Niš Founder Hotseat: Pitch Your Startup to Investors and Advisors

10.07.2024. 17:00 Научно-технолошки парк Ниш

Са задовољством најављујемо наредно дружење које је заједнички организовано од стране Founder Institute Serbia и Научно-технолошког парка Ниш. Овај несвакидашњи pitch догађај биће одржан у среду, 10. јула, са почетком у 17 часова, у просторијама Научно-технолошког парка (Александра Медведева 2а, Ниш).
Придружите нам се на Niš Founder Hotseat: Pitch Your Startup to Investors and Advisors!

Искористите јединствену прилику да пред панелом експерата и учесницима догађаја представите своју иновативну пословну прилику. До 10 стартапа и иновативних тимова добиће прилику да pitch-ује своје идеје. Уколико желите да представите своју пословну прилику, неопходно је да попуните следећу форму: Форма за пријаву.
Стручни панел ће пружити директан, конструктиван и искрен feedback, делећи савете за побољшање ефективности и јасноће pitch-а, уз додатне смернице и трикове које су прикупили током дугогодишњег искуства у раду са стартапима.

Чак и уколико не желите да pitch-ујете, али желите да слушате друге и прикупите корисне савете, позвани сте и добродошли да нам се придружите. Сви заинтересовани, без обзира на то да ли желе да презентују своју идеју или не, потребно је да се региструју за учешће на догађају путем следећег линка: Регистрација за догађај.

Очекујемо вас!

Назад