Догађаји

Meet our members: Webelinx Games

01.11.2021.

Посматрајући статистику, гејминг је најбржа растућа грана у ИТ индустрији. Само у току протекле године, када је свет био на паузи, гејминг индустрија приходовала је чак 20 посто више него претходних година!

Охрабрујућа чињеница је да је гејминг у успону и у нашем региону. Како и не би био када су чланови НТП Ниш сјајни и ентузијастични тимови који непрестано траже нове идеје и инспирацију, који слушају повратне коментаре својих корисника и непрестано раде на унапређењу својих игара

Webelinx games је највећи, независни гејминг студио у Нишу, са тимом од преко сто људи који долазе из различитих области, али деле исту визију и љубав према играма.

Њихове игре су разноврсне – од Hidden Object и Escape Room  авантура, па све до интерактивних прича и такмичења у шутирању тројки. Броје преко миллион активних корисника и преко 25 милиона преузимања на сторовима, што само говори о томе да овај уиграни тим и те како добро ради свој посао. Више о свом пословању, ова компанија поделила је са нама у петак 05. новембра.

Назад