Догађаји

Meet our members: JuristSoft

04.03.2022. 14.00 Zoom, Youtube НТП Ниш

Када удружите програмере и правнике добијете web апликацију који садржи преко 150 модела аката – правилника, одлука, уговора, анекса уговора, решења, путних налога, који имају законску садржину и који се врло једноставно и аутоматски израђју од стране корисника.

Jurist Biro је иновативан производ, који је развила стартап компанија Jurist Biro, а основна идеја за креирање ове апликације била је да олакша израду обавезних докумената из области радних односа и пословања.

Овај тим искусних правника из различитих области права уз помоћ програмера искористио је све предности напредних технологија и развио софтверско решење које ће пружити потпуну и свеобухватну правну сигурност клијената поштујући све законске прописе, а уједно ће олакшати и убрзати процес израде докумената.

За коришћење програма није потребна посебна обука тако да просечан корисник врло брзо упозна начин функционисања, што је још једна од предности.

На предстојећем Meet our members догађају имаћете прилике да упознате још једног сјајног члана Научно-технолошког парка Ниш, да чујете више о каквом је програму реч, како је овај тим дошао до идеје и које погодности могу очекивати остали чланови НТП Ниш.

Назад