Догађаји

8. Међународни форум о сарадњи у НТП Ниш

02.11.2023. - 03.11.2023. 09:00 НТП Ниш, Сала за конференције

Развојна агенција Србије и Развојна агенција Републике Српске, уз подршку Научно-технолошког парка Ниш и Привредне коморе Србије, организују 8. Међународни форум о сарадњи који ће се одржати 2. и 3. новембра 2023. године у Научно-технолошком парку Ниш.
Форум ће на једном месту окупити привреднике из земаља региона, представнике државних институција, привредних комора, развојних агенција, научно-технолошких паркова, као и других организација које пружају подршку привреди и локалном развоју. Циљ овог догађаја је размена информација и искуства, промовисање програма подршке за предузетништво, као и успостављање нових пословних контаката и будуће сарадње.

У оквиру Форума биће одржани панели на тему улоге менторинга у унапређењу перформанси МСП, како обезбедити одрживи раст за МСП, затим део на ком ће се говорити о напредним технологијама и где се Југоисточна Европа налази на том путу, као и o иновацијама као покретачу одрживог развоја.
Као део активности Европске мреже предузетништва другог дана Форума, 3. новембра, предвиђени су међународни пословни сусрети за компаније и кластере са циљем умрежавања и стицања нових пословних партнера.

Учешће на Форуму је бесплатно за све учеснике. Пријаву за учешће на Форуму и међународним пословним сусретима можете извршити дo 31. октобра 2023. године путем линка.
Прошле године Форум је одржан у Требињу 3. и 4. новембра и окупио је више од 250 представника привредних субјеката, кластера, локалних и регионалних развојних агенција, локалних заједница, привредних комора и других институција које се баве развојем из Републике Српске, Србије, Словеније, Хрватске, Црне Горе, Македоније, Француске, Финске, Шпаније, САД, Белорусије, Мађарске и других земаља. У оквиру форума, под окриљем Европске мреже предузетништва, одржано је више од 600 b2b пословних сусрета, а одржан је и већи број пратећих догађаја.

Агенду догађаја можете видети ОВДЕ.

 

Назад