Догађаји

7. Форум напредних технологија у НТП Ниш

21.12.2023. 11:00 НТП Ниш

У четвртак, 21. децембра Научно-технолошки парк Ниш постаће средиште динамичних дискусија на 7. Форуму напредних технологија! Овај једнодневни догађај пружиће јединствену прилику присутнима да слушају о перспективи иновационог екосистема у Србији, с обзиром на све бржи развој технологија које трансформишу различите сфере нашег друштва. Форум напредних технологија окупиће стручњаке и иноваторе из области вештачке интелигенције, образовања и привреде, а у сарадњи са Економским факултетом у Нишу, компанијом Моторола и Hello World, биће одржана целодневна предавања са акцентом на најактуелније теме укључујући трансформацију пословања, изазове и прилике које млади могу да искусе у пословном свету. Ови сегменти Форума имаће за циљ да укажу на могуђности, али и препреке које су очекиване на путу ка успеху у брзо мењајућем технолошком свету.

Форум ће такође представити три панел дискусије, на којима ће стручњаци разматрати значајне теме везане за вештачку интелигенцију, њен утицај на привреду и високо образовање, као и улогу стартап екосистема у друштву. Учесници ће имати прилику да чују о последњим трендовима и прогнозама за будућност ове револуционарне технологије. У духу иновација, размотрићемо и трансформацију самог Форума, са увидом у планове за следећи, 8. Форум напредних технологија.

Организатори догађаја су НТП Ниш, Град Ниш, Привредна комора Србије – Регионална привредна комора Ниш, Национална служба за запошљавање, NiCat кластер и Друштво економиста Ниш. Док су пријатељи Форума Aiesec Niš, Еу инфо кутак Ниш, Француски институт у Нишу, Моторола и Hello World.
Овај форум представља јединствену прилику за све заинтересоване да се упознају са најновијим дешавањима у сфери технологије и иновација.

Линк за ријави можете пронаћи ОВДЕ

Назад