Актуелности

09.06.2021.

Прославили смо наш први рођендан!

Са локалним партнерима и члановима парка НТП Ниш обележио годину дана од завршетка изградње и почетака реализације планова и циљева. За годину дана НТП Ниш постао је дом 35 компанија чланова која у заједници НТП Ниш раде на развоју сопствених иновативних производа. На прослави рођендана, рекапитулирали смо постигнуте резултате, планове и изазове НТП Ниш у претходној години. Званично је отворена и поставка ,,Заводи РР- Еи- Корени напредних технологија“ Музеја индустријске и технолошке баштине Ниша који је настао уз помоћ удружења Promo IbiNT, Народног музеја и Историјског архива. 

Кроз две панел дискусије сагледали смо улогу и значај НТП Ниш из песпективе привреде региона, мултинационалних компанија, јавних институција, академије и студентских организација, као и пословање компанија чланица НТП Ниш. 

Радујемо се даљем раду и напретку парка који ће имати велику улогу у позиционирању и ребрендирању Ниша и читавог Региона Јужне и Источне Србије као битног чиниоца иновационог екосистема Републике Србије и региона.

Назад