Актуелности

13.01.2023.

Business Intelligence Institute нуди бесповратну финансијску подршку иновативним пословним идејама

Business Intelligence Institute расписао је конкурс за пројекат „Start up Shower“ који пружа подршку развоју предузетничке културе и иновација пословању кроз бесповратну финансијску подршку (новчану награду) у износу од 1.000.000,00 динара.

Уз финансијску потпору, овај програм нуди и пословно, финансијско, правно и менторско саветовање од стране најуспешнијих лидера и експерата у Републици Србији.

У развијеним земљама света акценат се ставља на истраживачко-развојне активности и земље у развоју раде на томе да испрате овај тренд. „Start up Shower“ је пројекат чији је циљ да се стимулише и оснажи култура подршке талената на територији целе Србије и на тај начин достигне равномернији развој региона.

Овим пројектом се примарно подржава развој једног правног лица и/или пословне идеје, али и привредни развој наше земље кроз одабир иновативне пословне идеје/пројекта и подстицај предузетништва и иновација.

Уколико сте креатор пословног пројекта који желите да унапредите или имате идеју којом можете направити позитивне промене и понудити решење неког од важних проблема, можете се пријавити овде.

Додатне информације о пројекту „Start up Shower“, условима конкурса и критеријумима за одабир идеје можете пронаћи на web страни startupshower.rs.

Назад