Актуелности

10.07.2024.

BoostUp-4-StartUp – Твоја каријера је у твојим рукама!

Како да развију предузетнички дух и стекну вештине за унапређење каријере или сопственог посла, млади од 22 до 30 година могу научити кроз Програм BoostUp-4-StartUp који ће бити одржан од јула до краја новембра у Нишу и на онлине тренинзима. Позив је намењен младима из Ниша, Лесковца, Алексинца, Прокупља, Пирота, Бојника и Димитровграда на почетку каријере, онима који би да мењају посао или су покренули сопствени бизнис.

Конкурс за учешће отворен је до 15. јула, а пријаве су НА ЛИНКУ.

BoostUp-4-StartUp садржи 6 тренинг сесија и 3 консултације са сертификованим тренером, а траје од 25. јула до 1. новембра. Агенда програма налази се НА ЛИНКУ, а питања о Програму могу се слати на мејл info@dzedajskipokret.rs

Програм ће похађати 30 младих којима ће бити омогућено да стекну драгоцена нова искуства, заједно са тимом искусних бизнис ментора и експерата са којима ће радити на стицању знања и вештина, а које ће им помоћи да јасно поставе своју каријерну стратегију и заузму своје место на тржишту запошљавања.
Овај програм добра је прилика да се учесници Програма повежу са стручњацима, менторима, оствареним пословним људима, иновативним компанијама и другим амбициозним младим људима који желе да остваре своје каријерне потенцијале, као и са институцијама и организацијама које им могу бити ослонац и подршка и на даље.

Резултати конкурса биће познати до 18. јула, а велико отварање је 25. јула у Научно технолошком парку у Нишу.

Пројекат BoostUp-4-StartUp спроводи Џедајски покрет, а финансира Министарство туризма и омладине Републике Србије. Партнер на пројекту је Научно-технолошки парк Ниш. Пријатељи пројекта су Go2flow couching компанија из Београда и Media reform центар из Ниша.

Назад