Догађаји

Знање и вештине будућности – предавање

07.10.2022.

У уторак 11. октобра од 12 часова у ВИП Сали за састанке НТП Ниш бићете у прилици да присуствујете предавању „Знање и вештине будућности“. Кроз ову занимљиву причу и актуелну тему водиће нас Биљана Ракић, VP of Human Capital у компанији COING Inc.

Током догађаја покушаћемо да направимо предикцију скорашње пословне будућности на темељу садашњих трендова на тржишту рада, а акценат ћемо ставити и на прогнозу знања и вештина у будућности, трендовима и могуц́ностима за запошљавање, вештинама, знањима и пословима које ће послодавци и тржиште “тражити”.

Биљана Ракић је искусна менаџерка људских ресурса са доказаним способностима рада у ИТ индустрији, тренутно ангажована у компанији COING Inc. Активно је заинтересована за дигиталну технологију и брендирање компаније, као и рад на развоју корпоративне културе и пружање подршке развоју запослених. Кроз досадашње професионално деловање развила је вештине на пољима непрофитних организација, корпоративне друштвене одговорности, рада са младима, родних питања, женских и дечјих права, разрешавања конфликата и управљања талентима. Такође, поседује и искуство као тренеркиња и едукаторка у различитим сферама попут развоја тимова, рада са појединцима и групама, комуникационих вештина. Сертификована је Ерицсон couch, са фокусом на рад са тимовима.

Присуство на догађају је бесплатно и мођете се пријавити ОВДЕ.

ЕУ инфо кутак Ниш у партнерству са Научно-технолошким парком Ниш покренуо је серијал догађаја „Валоризација знања“ са циљем да се обезбеди процес учења и дијалога у свим секторима, посебно међу младима и младим предузетницима, негујуц́и снажну културу валоризације знања, тржишно корисног знања, предузетништва и иновација.

Назад