Догађаји

У сусрет 8. Форуму напредних технологија

12.06.2024. - 13.06.2024. 10.00 Научно-технолошки парк Ниш

Осми Форум напредних технологија – TechFusion, који ће бити одржан 12. и 13. јуна окупиће близу 100 истакнутих говорника из земље и иностранства и пружити учесницима увид у најновије трендове и изазове у Индустрији 4.0.
Форум ће се одвијати у четири сале истовремено, уз велики број специјалних догађаја – три изложбе, виртуелни сајам запошљавања, а поред тога очекује нас и :

  • 4 fireside chat
  • 8 практичних радионица
  • 11 панела
  • 15 keynote сесија
  • Podcast corner
  • Pitch Arena
  • Низ специјалних догађаја

Овај догађај представља јединствену прилику за размену знања и идеја из области као што су вештачка интелигенција, информационо-комуникационе технологије, аутономна возила, sport tech, web3 и blockchain. Учесници ће имати прилику да чују инспиративне говоре и панеле од стране представника водећих светских компанија као што су Microsoft, Continental, Rakuten Viber и Philip Morris International.
Међу истакнутим говорницима биће Јелена Беговић, министарка науке, технолошког развоја и иновација, Бојан Крижај, легендарни југословенски скијаш, Милан Госпић, директор Microsoft-а у Србији, и многи други који ће поделити своја искуства и визије будућности технологије. Поред њих, угостићемо стручњаке из научно-технолошких паркова из Атине, Софије, Љубљане и града Еспо из Финске.
Ово је догађај који не смете пропустити ако сте заинтересовани за најновије технологије и иновације. Форум напредних технологија – TechFusion биће место где ће се срести визионари, иноватори и лидери индустрије.

Форум напредних технологија је отворен за све, учешће је потпуно бесплатно, а првенство уласка у сале имаће они који су попунили формулар за пријаву.
Детаљну агенду и више информација можете пронаћи ОВДЕ.

Придружите нам се и будите део ове инспиративне приче!

Назад