Догађаји

Стартап доручак специјал: AI & Deep Learning – забринутост и еуфорија пред реалним изазовима

24.10.2023. 11:00 НТП Ниш

Deep learning, вештачка интелигенција и машинско учење су неке од тренутно најпопуларнијих тема међу ИТ стручњацима, али и шире. Развој вештачке интелигенције је будућност многих сектора, па се и код нас све више говори и ради на унапређењу ове технологије Управо из тог разлога, позивамо вас на ново издање Стартап доручка специјала који ће се одржати у уторак, 24. октобра, с почетком у 11 часова, у  Научно-технолошком парку Ниш (Моторола сала).

Наш специјални гост биће проф. др Дубравко Ћилибрк, директор Института за вештачку интелигенцију Србије, са којим ћемо дискутовати о овој теми, а фокус ће бити на улози Србије у развоју ових технологија, као и на путу ка конкурентности у глобалном окружењу.

Истраживачко-развојни институт за вештачку интелигенцију Србије тежи да своја знања пренесе запосленима у привреди како би се убрзала модернизација ИТ индустрије у Србији и повећала продуктивност предузећа у свим привредним секторима.

Учешће на догађају је бесплатно уз обавезну пријаву путем пријавног формулара. Догађај ће бити одржан уживо у просторијама НТП Ниш за све заинтересоване, док ће недељу дана након одржавања снимак бити доступан на YouTube каналима организатора.

*ЕУ инфо кутак Ниш и Научно-технолошки парк Ниш заједно организују ово специјално издање Стартап доручка у склопу иницијативе Европске комисије за промоцију пословних вештина у 2023. години.

Назад