Догађаји

Стартап доручак: Рана фаза развоја стартапа

01.07.2022. YouTube

На предстојећем Стартап доручку, са Мишом Лазовићем, оснивачем стартап компаније Кредиум причамо о раној фази развоја стартапа са тачке гледишта компаније Кредиум.

Миша ће са нама поделити како је текао развојни пут при креирању сопственог иновативног бизниса, на које препреке оснивачи стартап компанија на том путу могу наићи и шта подразумева рана фаза развоја стартапа.

Наш гост оснивач је интернационалне платформе Кредиум која помаже клијентима да брже и лакше дођу до најповољније понуде кредита и идеалне некретнине. Кредиум тренутно послује у Србији, Уједињеним Арапским Емиратима и Сједињеним Америчким Државама. Након завршених основних студија на Економском факултету у Нишу завршава мастер студије на Saïd Business School, Универзитет у Оксфорду. Каријеру је започео као интерни ревизор Народне банке Србије где је радио на финансијским и оперативним проценама у различитим областима. Такође, управљао је финансијама у дигиталној агенцији Neopix са фокусом на развојну стратегију и продају. Радио је као консултант у међународним компанијама Boston Consulting Group и Strategy&, где је добио непроцењиво искуство у креирању и редефинисању развојних стратегија за клијенте широм Европе и Блиског истока.

У петак, 01. јула на YouTube каналу НТП Ниш очекујте заиста инспиративан разговор!

Назад