Догађаји

Shift2Games Career Day 14. новембра у НТП Ниш!

14.11.2023. 12:00 - 18:00 НТП Ниш, Сала за конференције

Да ли замишљате себе као креативца чија ће дела инспирисати милионе играча широм света? Да ли сте одувек маштали о каријери у којој ваши карактери, сценарији, музика и звуци доносе радост и узбуђење?

Ако је одговор да, онда је Shift2Games Career Day догађај који не смете пропустити!

Позивамо вас на узбудљиво путовање у срце гејминг индустрије које ће се одржати у уторак 14. новембра од 12 часова у Научно-технолошком парку Ниш. Ово је ваша прилика да закорачите у свет где се игре стварају, и то не као посматрач, већ као активни учесник који ће обликовати будућност гаминга.
Shift2Games Career Day – догађај који окупља ентузијасте, професионалце и визионаре из индустрије видео игара, отвара своја врата за све који желе да уплове у ове чаробне воде

Шта те очекује?

  • Artist feedback фотеља: Саветуј се са сениор артистима из топ гејминг компанија. Понеси свој таблет, лаптоп или телефон, покажи своје радове и добиј драгоцени фидбек.
  •  Штандови домаћих гејминг компанија: Упознај се са представницима Ubisoft Belgrade, Webelinx Games, Sperasoft, PackDev Interactive и Електронског факултета.
  • HR кутак: Сазнај све о гејминг каријери из прве руке. Разговарај са HR стручњацима, унапреди свој CV или се пријави за праксу.
  • Motion Capture демонстрација: Испробај Rococo одело за мотион цаптуре уживо и научи како технологија оживљава дигиталне светове.
  • MAIN STAGE предавања: Инспиративне приче од стране ветерана индустрије – откриј све о гаме арту, продукцији игара и гаме дизајну.
  • Ексклузивна промоција: Буди део лансирања Shift2Games Career Day платформе и емисије – сазнај све о каријери у гејмингу, од образовања до искустава из прве руке.

Учешће је бесплатно и можете се пријавити ОВДЕ.

Назад