Догађаји

Raising Starts Meetup у НTП Ниш

07.12.2022. 12.00ч - 14.00ч НТП Ниш, ВИП сала за састанке

Отворен је нови позив за Raising Starts, pre-seed акцелераторски програм у Србији који стартаповима у најранијим фазама развоја иновативних производа и услуга обезбеђује стручну и финансијску подршку за убрзан развој.

Кроз интензивна предавања и радионице стартапи на програму стичу неопходно усмерење, знања и вештине да развијају свој иновативни бизнис и приступе тржишту, менторе са међународним искуством који су прошли глобални стартап пут, грант до 20.000 ЦХФ бесповратно (но еqуитy) и подршку заједнице успешних оснивача, ментора и инвеститора.

Као такав, прогам је идеалан први корак за стартапе који су се тек упустили у развој иновативних производа и услуга – одскочна даска до тржишта, спремности за даље инвестиције и глобални раст.

Како бисте сазнали све о актуелном Јавном позиву придружите нам се 7. децембра у НТП Ниш на Raising Starts meetup-у!

Добићете одговоре на сва питања и дилеме и сазнати:

  • Ко може да се пријави?
  • Шта те очекује у програму?
  • За шта је опредељена финансијска подршка?

Своје искуство учешћа на програму и како су им рад са менторима и знања која су стекли кроз програм помогли у развоју MVP-ја, приступу тржишту, новим конекцијама и дефинисању пословног модела, поделиће стартапови из јужне Србије ВАХ и Beehold.

Да бисте присуствовали на догађају пријавите се ОВДЕ

Програм спроводи Научно-технолошки парк Београд, у партнерству са Научно-технолошким парком Ниш и Научно-технолошким парком Чачак, уз подршку Владе Швајцарске.

Назад