Догађаји

Радионица AI Connect: како поспешити продуктивност уз помоћ вештачке интелигенције

06.11.2023. 10:30 НТП Ниш, Сала за конференције

У понедељак. 6. новембра бићете у прилици да присуствујете радионици АI connect, коју организује Центар за дигиталну трансформацију уз подршку Владе Републике Србије, и уз подршку Регионалне привредне коморе Ниш и Научно-технолошког парка Ниш.
Ова радионица осмишљена је да оснажи мала и средња предузећа трансформационим могућностима АI. У данашњем брзом технолошком окружењу, коришћење вештачке Интелигенције (АI) више није опција, већ неопходност за компаније које теже унапређењу пословања и диференцијацији на тржишту.

Зашто присуствовати АI connect радионици?
Како разумемо да су мала и средња предузећа кичма глобалне економије и верујемо да АI може бити моћан алат за унапређење продуктивности, ефикасности и иновације у различитим секторима привреде, наша радионица ће обухватити кључне области у којим АI може имати значајан утицај.

Зашто је  АI connect ваш пут ка успеху?
• Искуства експерата – Стицање непроцењивих увида од стручњака за AI и лидера индустрије.
• Прилике за повезивање – Повежите се са колегама, потенцијалним сарадницима и менторима.
• Практичне радионице – Стицање практичних искуства у примени AI.
• Студије случаја – Учење од успешних имплементатора AI решења.
• Прилагођена решења – Откријте како AI може бити прилагођен за ваше пословне потребе.

Придружите нам се на радионици АI connect и будите део AI револуције која трансформише индустрије. Не пропустите прилику да откријете потенцијал AI-а за вашу компанију, останете корак испред конкуренције и осигурате своје место на тржишту. Због ограниченог броја места, молимо Вас да се пријавите путем формулара на линку.

Рок за пријаву је 3. новембар 2023. до 18.00 часова.

Назад