Догађаји

Meet our members: SYRMIA

12.07.2022. 14h НТП Ниш, ВИП Сала за састанке или путем Zoom платформе

Компанија SYRMIA једна је од првих усељених чланова Научно – технолошког парка Ниш. Овај тим чине заљубљеници у системско и ембеддед програмирање, а баве се развојем софтвера у различитим доменима, почевши од системских библиотека, програмских преводилаца и емулатора, оптимизованих платформи за машинско учење, савремених графичких картица, па све до широког спектра области у домену ауто-индустрије.

Послују на више локација у региону, али за Ниш сматрају да је огранак са најразноврснијом палетом пројеката, и како воле да кажу – код њих аутомобили полажу возачки, машинско учење ради у турбо моду, а телевизоре уче паметним триковима. Од недавно су и на задатку да играње игара пребаце у „облак“.

SYRMIА се од свог оснивања бави пружањем услуга и развојем иновативних решења из области ембеддед реал тиме софтвера са посебним фокусом на софтвер за аутомобиле, потрошачке уређаје (ТВ и СетТоп боx уређаји) и рачунарске процесоре и алате.

Придружите нам се у уторак, 12. јула у 14 часова да чујете нешто више о пројектима на којима раде, системском софтверу, чарима и проблемима развоја истог.

Догађај можете пратити и путем линка : https://bit.ly/3Rhz0e3

Назад