Догађаји

Meet our Community Members: Како до квалитетног кадра уз помоћ програма НСЗ

01.03.2023. НТП Ниш, Моторола сала

Национална служба за запошљавање (НСЗ) ове године расписала је 13 конкурса путем којих ће омогућити директну финансијску подршку послодавцима и незапосленим лицима, а које можете видети ОВДЕ. За ове намене планирано је да се издвоји 6,3 милијарде динара и 550 милиона динара за особе са инвалидитетом.

Како бисмо вам приближили тренутно расписане конкурсе, одговорили на сва питања и дилеме позивамо вас да нам се 1. марта од 11 часова придружите на догађају Meet our Community Members: Како до квалитетног кадра уз помоћ програма НСЗ који организујемо у партнерству са Националном службом за запошљавање филијале Ниш.

На предстојећем догађају ћемо са директором и заменицом директора НСЗ филијале Ниш Бобаном Матићем и Вањом Стојковић причати на тему актуелних програма и мера активне политике запошљавања предвиђених за 2023. годину.

Најављујемо и то, да ћете у склопу овог догађаја, у наставку бити у прилици да чујете успешне идеје и приче чланова иновационе заједнице Региона Јужне и Источне Србије, као и наших компанија чланова и партнера који ће преношењем свог искуства и пружањам подршке инспирисати и мотивисати све оне који још увек чекају да загазе у свет иновација.

Циљ овог догађаја је промоција технолошког предузетништва, новитета из области напредних технологија, као и презентације конкурса и јавних позива подршке стартап и технолошко-развојним компанијама. Овај циклус догађаја требало би да створи и мотивациону мрежу, мрежу искустава, знања и подршке која је кључ за успешно предузетништво.

 

Назад