Актуелности

20.02.2024.

Јубилеј програма ,,Заједници заједно“ компаније НИС

Имали смо изузетну част да присуствујемо свечаности поводом 15 година друштвено-одговорног програма ,,Заједници заједно“ компаније НИС.
Захваљујући овом програму Научно-технолошки парк Ниш реализоваће и покренути Лабораторију за аудио и визуелну продукцију, која ће нам омогућити снимање квалитетног podcast садржаја,  који ће бити намењен свима заинтересованима, како за стартап и технолошко предузетништво, тако и онима коју су жељни најактуелнијих информација из свих области ИТ индустрије.

Само у 2023. години на територији Града Ниша уложено је 6 милиона динара за реализацију пројеката усмерених у област науке и образовања, са циљем доприноса унапређењу услова за образовање и повећање капацитета за рад научних установа, и то кроз подршку поред НТП Ниш и Основној школи „Његош“
Компанија НИС и град Ниш су партнери у оквиру програма „Заједници заједно“ од самог његовог оснивања 2009. године, а у оквиру овог Програма, компанија НИС је у Нишу до сада подржала 81 пројекат у чију реализацију је уложено 86 милиона динара.

Назад